June 15, 200620 yr C - Jason Kendall 1B - Carlos Delgado 1B/OF - Adam Dunn 2B - Dan Uggla 2B - Rickie Weeks 3B - Hank Blalock 3B - Ryan Zimmerman SS - Jose Reyes SS - Hanley Ramirez OF/3B-Miguel Cabrera OF - Matt Holliday OF - Carlos Lee SP - Barry Zito SP - Dontrelle Willis SP - Pedro Martinez SP - Johan Santana SP - Andy Pettitte SP - Freddy Garcia RP - Brad Fuentes RP - Joe Borowski RP - Todd Coffey Does anybody have any thoughts? 12 team league. Please rate...
June 15, 200620 yr I like you team, except for the outfielders. Here's mine C D. Ross 1B M. Jacobs 2B D. Uggla 3B Mi. Cabrera SS O. Vizquel OF R. Iba?ez OF J. Dye OF ?. R?os Util N. Johnson BN J. Willingham BN M. Alou BN Ha. Ram?rez Pitching SP Jo. Johnson SP T. Hudson SP C. Carpenter SP G. Maddux SP J. Verlander RP M. Rivera RP B. Jenks BN B. Zito BN B. Arroyo
June 15, 200620 yr I like you team, excepto for the outfielders. Here's mine C D. Ross 1B M. Jacobs 2B D. Uggla 3B Mi. Cabrera SS O. Vizquel OF R. Iba?ez OF J. Dye OF ?. R?os Util N. Johnson BN J. Willingham BN M. Alou BN Ha. Ram?rez Pitching SP Jo. Johnson SP T. Hudson SP C. Carpenter SP G. Maddux SP J. Verlander RP M. Rivera RP B. Jenks BN B. Zito BN B. Arroyo
June 15, 200620 yr I like you team, excepto for the outfielders. Here's mine C D. Ross 1B M. Jacobs 2B D. Uggla 3B Mi. Cabrera SS O. Vizquel OF R. Iba?ez OF J. Dye OF ?. R?os Util N. Johnson BN J. Willingham BN M. Alou BN Ha. Ram?rez Pitching SP Jo. Johnson SP T. Hudson SP C. Carpenter SP G. Maddux SP J. Verlander RP M. Rivera RP B. Jenks BN B. Zito BN B. Arroyo